За нас

 "КОМОДО-СТИЛ" ЕООД е българска фирма, създадена през 1996г., чиято дейност е свързана с производство и търговия на мека мебел. През годините цехът започва да произвежда и корпусна мебел. 

През 2007г. производството ни се премести в по-голяма сграда. От тогава до сега не спираме да инвестираме в производствените помещения и в машини, необходими за повишаване качеството на нашата работа и намаляване времето на производство с цел поръчаните мебели да достигнат по-бързо до вас. Новата база дава по-големи възможности за проектиране и изработка на нови и съвременни модели, отговарящи на пазарното търсене и определящи се от него. Фирмата разполага с квалифициран персонал, който преминава курсове на обучение в съвременните технологии на производство.

Дългогодишният опит и създадената организация ни дават възможност да предложим на клиентите си добър продукт при конкурентни цени. Освен стандартните мебели, които показваме в сайта си, ние изработваме и нестандартни поръчки с размер и дизайн на клиента. Разполагаме с богат асортимент от дамаски и кожи за меката мебел, както и с голяма палитра от цветове на ламинираните плоскости и МДФ. От 2012-та година стартирахме производството на нова линия пружинени матраци, които предлагаме с максимално добро качество на най-ниската пазарна цена в момента.

Екипът на "КОМОДО-СТИЛ" ЕООД може да ви бъде полезен за обзавеждането на целия ви дом или офис. Имаме опит и в обзавеждането на хотели и десетки заведения. Най-добрата реклама са хилядите доволни клиенти, които отново поръчват мебели при нас, а и ни препоръчват на свои близки.